Ką reiškia firminė pakuotė?

Ką reiškia firminė pakuotė?

Man visada yra svarbi pakuotė, net jeigu perku daiktus sau. Pakuotė kuria stilių, nuotaiką, daug pasako apie prekę ir jos gamintoją.  Apie tai galvojau nuo pat pradžių, kurdama savo pakuotę. 

Albumus gaunate supakuotus į tvirto balto kartono dėžutes su logotipu. Taip supakuotą albumą galite iškart dovanoti ir jums nebereikia rūpintis papildomais pakavimo reikalais. Neskubėkite dėžučių išmesti. Jos skirtos ir toliau saugoti albumą. Saugiai įdėkite jį atgal į dėžutę ir laikykite lentynoje, albumas nenubluks, neapdulkės, jo nenučiupinės smalsūs pirštukai. 

Užrašų knygas taip pat gaunate baltose dėžutėse, o kartais jas pakuoju į medvilninius maišelius su logotipu. Tai irgi mėgstama jūsų pakuotė, ne kartą už ją sulaukiau padėkų. Tiek dėžutė tiek maišeliai vėliau gali būti panaudojami. Namuose visada yra smulkmenų, kurios prašosi tvarkos. Tad tam drąsiai naudokite pakuotes.

Krikštadėžes ar vokų dėžutes gausite supakuotas į rankų darbo "maišus nuo dulkių" arba "dust bag". 

Tad firminė pakuotė, tai dalis jūsų įsigyjamo daikto, kurianti pridėtinę vertę, parodanti rūpestį kūriniu, jo kokybe ir dėmesį detalėms. 

Grįžti į tinklaraštį